הקדשה: לרפואת דלקה בת רבקה
המצרכים:
פילה סלומון (תלוי בכמות המנות)
דבש- 2 כפות
סילאן- 2 כפות
צ'ילי מתוק- כף
סויה- כף
קטשופ- 2 כפות
שום- 2 שיניים כתושות
פלפל שחור
יין לבן/אדום- 2 כפותאופן הכנה:
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב בסיר עד להרתחה. מורידים מאש.
שופכים את הרוטב על דג ואופים בתנור ב-200 מעלות כחצי שעה אך לא יותר!!!חשוב- הדג מתייבש!
הערה:
כל מרכיב חשוב, אך הכמות ניתנת לשינוי לפי הטעם!
בתאבון!
נראה ממש טעיםםםםםם