הקדשה: שלום בן גילה לרפואה שלימה
מצרכים:
חצי ראש כרוב לבן
1 גזר
1 גמבה
1 קולרבי
למתבל:
2/3 כוס חומץ (אפילו טיפה יותר)
2 כוסות מים
1 כך עמבה
1 כפית מלח
עלי דפנה
פלפל אנגלי
אופן הכנה:
1. מכינים את כל הירקות: חותכים כרוב לחתיכות בינוניות, גזר לעיגולים, גמבה וקולורבי לרצועות.
2. בסיר מביאים לרתיחה את כל המצרכים של המתבל, מוסיפים את הירקות ומבשלים יחד כ-2 דקות (חשוב מאוד: לא לבשל יותר מדי- הירקות רק צריכים לספוג את הטעם ולא להתבשל).
בתאבון